Mitt helande

7 nov, 2020

 

 

Hej kära du. Jag vill dela min berättelse och upplevelse om ett helande.

Jag har haft ont i min rygg sen min första operation och behandlingar av cytostatika 2017.

Har haft smärta dagligen och nivån har varierat.

Det som har varit tufft är att jag som älskar att promenera och gå i skogen och då har smärtan tilltagit.Men jag har tänkt att det måste ändå vara bra att röra mig, så jag har gjort det ändå.

Har dessutom provat alla typer av behandlingar och det har hjälpt för stunden men inte tagit bort smärtan helt och hållet.

Under min utbildning till Terapeutiskt och energi transformerande healer så har vi healing sessioner på varandra.

Förra gången på utbildningen så tränade vi mycket och wow vilka resultat!!Det har hänt så mycket med oss alla.

Det som hände för mig att jag hade en väldigt djup session med min kära vän Mia.Jag kände direkt efteråt att nu hände det något stort, kände i min kropp att något släppte.Men jag visste inte vad just då.Tårarna rann nerför mina kinder och jag kände mig annorlunda, fri på något sätt.Har svårt än i dag att sätta ord på det.

 


Min övertygelse är att vi sätter våra känslor i kroppen.Hur vi mår och hur vi känner och det vi tar in runt oss.Jag har satt massor av känslor i min kropp som jag inte kunnat känna för jag har var tvungen att fokusera på att överleva.Men nu när allt är lugnare runt mig och jag mår bättre så kan jag ta upp dom och känna.Jag har skrivit ner mycket för att bearbeta mina känslor.Det kan jag varmt rekommendera för det är så effektivt.Att sätta ord på känslorna genom att skriva ner dom.Känna och släppa ut sedan släppa taget.
Så jag har förberett mig väl för jag har jobbat så mycket med mig själv de senaste åren.

Men den här sessionen var som ett fyrverkeri som slutförde det jag jobbat så mycket med.


Jag märker redan när jag kommer hem efter utbildningen att jag inte har ont i ryggen.Men vågade inte hoppas då men nu flera veckor efter så mår jag så mycket bättre och har inte alls så ont längre.Kan känna lite i bland men inte som tidigare.

Min insikt efter det här är att jag lagrat känslor av rädsla, stress och sorg i min rygg.


Insikten kom när jag åkte till Tyskland på behandling för det väckte upp rädsla för provresultat och då kom värken tillbaka men fortfarande inte som innan.Men sen när jag kände mig mera trygg och lugn och resultaten kom och dom var så bra.Då blev känslan i kroppen lugn också.


Vårt känsloliv påverkar våran fysiska kropp så är det, oavsett vad någon annan säger.Det vi stoppar in och inte känner eller vill känna ger uttryck i din fysiska kropp på olika sätt.


All kärlek Carola

 

Fler inlägg