Gudinnemingel

Inspirationskvällar med olika teman som bejakar gudinnan inom dig.

Vi systrar behöver komma samman i helande samtal och för att gemensamt hitta en väg framåt i livet, för oss själva såväl som för vår värld. Vi behöver komma i kontakt med och väcka upp vår inre Gudinna för att låta henne komma ut och blomstra.

Under en träff har vi alltid någon form av meditation, och vi använder kristaller, healing, eteriska oljor och läkeväxter. Även ceremonier och chantings kan förekomma. Själva temat för kvällen kan variera från gång till gång.

Gudinneminglet håller jag både på zoom och på plats. Jag kan även komma till dig om du samlar ihop dina systrar.

 

Gudinnans vilda gröna

Workshop/Föreläsning

Här vill jag inspirera dig att ta tillvara på Moder Jords gåvor. Jag berättar om och visar dig läkeväxter som du sedan kan plocka och bereda på olika sätt. 

Fyll ditt husapotek med hälsosamma, stärkande, läkande och helande läkeväxter.

De flesta växter jag pratar om växer vilt i vår underbara natur. Det är bara att gå ut och plocka med hänsyn, respekt och vördnad för Moder Jord.

Du får också lära dig hur du enkelt kan göra ditt eget örtte, tinktur och maceration. Du får massor av tips och råd som härstammar från våra förmödrar, de ”kloka gummorna”.

Gudinnans vilda gröna ger jag både på plats, och på zoom. Vill du boka mig så att jag kommer till dig, går det utmärkt. Jag har även kurs/workshop i hur du gör din egen hudvård.

Botanisk Aromapedagog

Aromaterapi- att hela och stärka genom doften.

Jag har arbetat som aromaterapeut sedan 2003 och jag använder eteriska oljor varje dag i min hudvård och i mina dagliga hälsorutiner. De är även en viktig del i mitt arbete och är med i allt jag gör.

Eteriska oljor påverkar dig via doften fysiskt, känslomässigt, andligt och själsligt. De stärker oss med det vi behöver på livets väg.

Jag blandar aromasprayer, parfymer, kroppsoljor, gudinneoljor och gudinnespray. Med min kunskap och intuition gör jag de blandningar som just du behöver för att stärka, hela och stödja dig.

Du kan beställa din egen:
Aromaspray
Aromaparfym
Gudinneolja
Gudinneparfym
Kroppsolja
Doftsalt
Badsalt

Maila mig för att beställa på info@carolahammarberg.se

Kristallhealing

En magisk behandling som
balanserar och ger energi

I en kristallhealing får du hjälp att balansera och höja ditt energifält genom kristallernas magiska kraft. Du får också ta del av helande toner från klangskålar, toning och trumma. Även eteriska oljor som förstärker och fördjupar healingen är en del av behandlingen. Ju fler helande energilager, desto djupare går healingen.

Ingen session är den andra lik, alla behandlingar är unika och anpassade för vad just du behöver. Först känner jag av din aura och ditt energifält för att se vad som eventuellt behöver balanseras. Sedan väljer jag intuitivt ut de kristaller och stenar som vill balansera och höja din energi.

Kristallerna placeras i olika mönster och på olika energipunkter, chakran och meridianer. Guider, Änglar, ljusväsen bjuds in för att sprida ljus och beskydd och för att förmedla eventuella budskap angående healingen.

Under själva behandlingen ligger du skönt nedbäddad vare sig du är hos mig eller om du är hemma och sessionen sker på distans.

Du kan alltså även boka kristallhealing på DISTANS. Du får då innan sessionen ett meddelande med instruktioner, sen ringer jag upp på avtalad tid efter behandlingen. Då berättar jag vad jag fått till mig under behandlingen och även du kan dela din upplevelse. 

Du får även råd om vilka kristaller och eteriska oljor som just nu kan vara bra för dig att fortsätta att arbeta med. 

Varmt välkommen på en magisk stund,

Carola