Gudinnemingel

Inspirationskvällar med olika teman som jag arrangerar eller som du kan boka så kommer jag till dig.

Temat är olika och det kan vara healing, yoga, månens faser, aromaterapi, kristaller, läkeväxter, tarot, änglar, chakran, andning, magi, runor, ceremonier, ritualer, rening av energier ja det finns hur mycket som helst. Temat varierar utifrån vad jag inspireras av och det går så klart att boka ett tema om man vill.

Kvällen brukar inledas med meditation som varierar beroende på temat.

Gudinnemingel har blivit väldigt uppskattade och omtyckta kvällar som ofta blir fullbokade, så vill du vara med anmäl dig i tid.

Gudinnans vilda gröna

Workshop/Föreläsning

Här vill jag inspirera dig att ta tillvara på Moder jords gåvor. Jag berättar om och visar dig läkeväxter som du sedan kan plocka och bereda på olika sätt. Du får ett häfte med dom olika läkeväxterna och hur dom är verksamma.

Fyll ditt husapotek med hälsosamma, stärkande, läkande och helande läkeväxter.

De flesta växter jag pratar om växer vilt i vår underbara natur. Det är bara att gå ut och plocka med hänsyn och respekt och vördnad för moder jord.

Här får du också lära dig hur du enkelt kan göra ditt egna örtthe, tinktur och maceration. Du får massor av tips och råd som härstammar från våra förfäder ”kloka gummor”

Har även kurs/workshop hur du gör din egna salva, cerat, lotion.

Botanisk Aromapedagog

Aromaterapi- att hela och stärka genom doften.

Jag har arbetat som aromaterapeut sedan 2003 och jag använder eteriska oljor varje dag i min hudvård och i mina dagliga hälsorutiner. De är även en viktig del i mitt arbete och är med i allt jag gör.

Eteriska oljor påverkar dig via doften fysiskt, känslomässigt, andligt och själsligt. De stärker oss med det vi behöver på livets väg.

Jag blandar Aromasprayer, parfymer, kroppsoljor, gudinneolja, gudinnespray. Här använder jag mig av min kunskap blandat med mig intution för att du ska få det du behöver som stärker, helar och som stödjer dig och det du är i.

Du kan beställa din egen:
Aromaspray
Aromaparfym
Gudinneolja
Gudinneparfym
Kroppsolja
Doftsalt
Badsalt

Maila mig för att beställa

Breathwalk

Yoga i naturen

Breathwalk är en form av kundalini yoga där vi promenerar i takt med vårt andetag. Du blir medveten om din andning och hur du kan få mera energi och skapa lugn och balans i ditt inre med hjälp av enkla redskap som du alltid bär med dig.

Breathwalk påverkar kondition, cirkulation, hormon balans, hjärtrytm, lungkapacitet, emetionell balans positivt, ger ökad närvaro och lugn.

Kombination av olika andningstekniker, gång och medveten uppmärksamhet ger klarhet och lugn.

Breathwalken är en kombination av yoga övningar, promenad i naturen, andnings övningar och meditation. En form av yoga till fots. En promenad där du kopplar tekniker från yogan till dina steg i syfte att uppnå lugn, fördjupad närvaro och medvetenhet och för att fylla på ed ny kraft och energi. Ett yogapass där du lägger till promenad och natur.

Du behöver ha ett par sköna skor att gå i och mjuka sköna kläder och ha kläder efter väder. Är det kallt och du behöver ha vantar, så ha tumvantar. För du ska kunna röra dina fingertoppar mot varandra.