Mitt hjärta brinner för

8 nov, 2020

 

 

Hej fina.Jag vill fortsätta lite på mitt förra inlägg om mitt helande.

I och med min resa jag gjort, där jag tagit mig igenom sjukdom, behandlingar och ett återbyggande och helande av kropp och själ.

Så har jag utvecklats väldigt både personligt och andligt.Det har varit en helande process och ett detektivarbete för att hamna där jag är nu.Jag har provat en hel del olika saker.

Det jag brinner mest för nu är att hela och att arbeta som healer.Jag vet med egna erfarenheter vad helande kan göra.


Jag går nu en utbildning för Lee Seger Terapeutisk och energitransformerande healer.


Lees healing sessioner har hjälpt mig så mycket under mitt tillfrisknande.Det är dom sessionerna som har betytt och givit mig mest.

Så det helandet som skedde när jag var på utbildningen har alla dessa sessioner legat till grund för.Jag var nu redo att släppa och jag hade så fin, kärleksfull och bra guidning av min kära vän Mia.Vi var ett helt magiskt team.


Så när Lee skulle starta en utbildning var det en självklarhet att jag skulle gå den och att jag skulle kunna gå den.För jag var inte färdig behandlad när den kom på tal.


Jag känner verkligen att det här är rätt väg att gå för mig och jag minns Lee och mitt första samtal i den allra första sessionen vi hade så sa hon, du ska arbeta som mig.Jag kommer i håg hur glad jag blev och att det kändes så hedrande och sant men hur det skulle gå till kunde jag inte se då.


Som shamanerna säger den som vandrat vägen själv blir den bästa healern.
Genom mina erfarenheter och eget helande så är det verkligen en ära att få hjälpa andra, i så fall så har det varit värt allt.


Healing är så kraftfullt och påverkar oss på alla nivåer.
Terapeutisk och energitransformerande healer är titeln på den form av helande jag arbetar med. Terapeutisk för att jag anser att insikterna är en oerhört viktig del av helandeprocessen. När vi förstår vad vi helat och vem vi har varit, är det mycket lättare att gå vidare in i något nytt. Energitransformerande för att vi i ett meditativt tillstånd på cellnivå förändrar det som varit. Där helar vi sår, ändrar övertygelser och tankebanor och vi öppnar ögonen för en mer själslig aspekt av oss själva. Båda delarna skapar en förutsättningar för klienten att verkligen kunna förändra sitt liv och se sig själv ur en större kontext än tidigare.


Denna texten är lånad från Lee segers hemsida www.leeseger.com


En session med mig kan beskrivas så här.Här möter du tryggt dina känslor, rädslor eller motstånd så de kan komma upp till ytan och på ett kärleksfullt sätt kännas och bearbetas och släppas det som behövs och det du är redo för.
Jag guidar dig och tillsammans tar vi oss vidare och tar in det nya och det du behöver som får ta plats i dig och ditt liv.Vi lyssnar på dina känslor och dina behov och önskningar.


Ett helande samtal som börjar med att jag lägger ett medicin hjul med Lee Segers healing kort.
En vacker gammal ceremoni där du ser och förstår det som händer just nu .Vart du är och vad du behöver se och bearbeta och det ger dig även råd på din fortsatta väg framåt.

Denna healing knyter an till moder jord och de fyra elementen.Läggningen hjälper oss att se din situation, din fråga ur olika perspektiv. Och hur du kan komma vidare.Korten är även kopplade till chakrasystemet och dina olika processer, så här lär du känna dig själv på en djupare nivå.
Vi samtalar om medicin hjulet och efter det hjälper jag dig att komma ner i djup avslappning och meditation.Där vägleder jag dig att möta de känslor, rädslor eller motstånd som finns, tryggt och kärleksfullt.

Det ger ett djupt helande och en större förståelse för det du processar just nu och varför.


Sessionerna är djupt helade och väldigt kraftfulla och det har givit mig själv en ökad insikt till vad jag behöver och vad jag behöver förändra, släppa och ta tag i.
Har också hjälpt mig enormt med min personliga och andliga utveckling.Är på en nivå som jag själv aldrig upplevt tidigare.Vi kan verkligen skapa magi tillsammans och allt kan helas.
Är en gåva att själv få förmedla detta till andra, något som givit mig så mycket.

Är mitt kall och något mitt hjärta brinner för att göra.
Jag kommer att ge Tränings sessioner framöver.

Hör av dig på Mail eller Messenger om du är intresserad av att veta mera eller boka.

Jag är färdig med steg 1 i min utbildning i Mars 2021 och steg 2 i oktober 2021.
All kärlek Carola

 

Fler inlägg