Skydda och rena dina energier

7 sep, 2020

 

Skydda och rena dina energier.
Jag får ofta frågan hur man renar sin energi och hur man skyddar sig i från att ta in allt i sitt energi system.

Många känner av människor och deras mående och energier på platser och i hus av energier från människor som lämnat detta jordeliv men som lämnat spår av energi kvar.


Vissa människor är väldigt känsliga för energier av alla slag och har svårt att veta om det kommer i från dom själva eller från något annat.


Som till exempel på en arbetsplats och helt plötsligt så mår du så dåligt.

Känner att din energi är svag, du känner dig trött, ledsen och har en så låg energi.Så här mådde du inte i morse.

Då kan det vara så att du känner av hur någon annan mår.Det kan hända dig överallt.På tåget, bussen, jobbet, Ica.
Vissa personer är väldigt känsliga och känner in allt medans andra känner inte av något.
Det viktiga om du är en känslig person som lätt känner in andra energier och även sinnens stämningar i ett rum.

Är att du hittar sätt att skydda din energi för att inte ta in allt.För då dränerar du också din energi och blir trött och får en väldigt låg energi själv.


Jag har lite olika sätt jag kan tipsa om, så gör du det som känns rätt för dig.

Prova dig fram.


Ett sätt är att dra in din energi, din aura närmare kroppen.Tänk att du drar din energi närmare dig.För att den inte ska ta in allt utanför dig själv.


Du kan också tänka och visualisera att du omger hela din kropp med en energibubbla.Som en såpbubbla runt dig.Den skyddar dig från att ta in men ändå att nå ut.


Jag vet vissa personer som använt huvudbonad som hatt, sjal eller mössa på huvudet för att skydda sig när dom känt att det varit svårt att inte ta in energier.

Det kan vara bra om man vet att nu kommer det en situation då jag vet att det kommer vara svårt att inte känna av energier.

Att rena sin energi är så viktigt.

Lika viktigt som att städa hemma.

Jag använder torkade buntar med salvia som jag köper där dom säljer kristaller och tarotkort.


Du tar en bunt med salvia och tänder en eld i änden.När den tagit sig så blåser du ut elden och då får du en rök och det är den du renar med.Du för den runt dig i svepande rörelser uppifrån och ner.Och tänker att du renar dig och låter det du renar bort tas upp av moder jord där energin omvandlas.


Du renar även ditt hem med röken av salvia.Gå från rum till rum och svep röken genom hela rummet samtidigt som du tänker att du renar.Tankens kraft är också viktig här.
När du är färdig tackar du för reningen och all hjälp av dina guider och moder jord.Var noga när du släcker salvian så den är helt släckt.När du går runt i hemmet ha gärna ett fat under salvian för det kan lossa flagor.Så det inte tar eld.


Har du haft en jobbig tid eller mått dåligt så renar du oftare.Känn efter hur du mår och hur energierna känns.Dina egna och i hemmet.

Har du haft besök i ditt hem av någon som mår dåligt så renar du både ditt hem och din energi efteråt.
Du kan även rena med palo santo stickor men den har en mildare energi.Den tar jag i mellan i bland och sen stor städar jag med salvia.

Salvia är kraftfullare.

Kristaller som renar energier.


Ametistkluster ger en hamonisk känsla i ditt hem samtidigt som den renar och håller en hög spirituell energi.Där kan du rena och ladda andra kristaller på den.

 

Selenit är en helt magiskt vibrerande kristall som man inte ska blöta för då luckras den upp.Den har kontakt med änglar och ljusvarelser och renar energier och andra kristaller.Den hjälper till att hålla en hög energi.

Den behöver aldrig renas själv.


Bergskristall som är en favorit hos mig för den kan du ha till allt.Den kan du programmera.Tala om för den vad du vill att den ska göra för dig.Den har väldigt starka healing energier.

Finns flera men det är några av mina favoriter.

 

Eteriska oljor som renar energier.


Enbär är så renande för negativ energi både från andra men även om du själv har mycket negativa tankar.


Salvia är en stark eterisk olja som man ska använda med försiktighet.Less is more.Den renar på djupet.Ha den gärna i en spray tillsammans med andra eteriska oljor för att rena.


Andra eteriska oljor är eucalyptus globulus, rosmarin, tall, citron, Tea tre, gran är några.

Saltbad är otroligt renande.Häll upp ett varmt bad och ha i vanligt bordssalt.Här kan du ha i från 1 deciliter – 3,4 deciliter.Ligg i badet 15-20 minuter och duscha sedan av dig.Har du inte badkar kan du göra en skrubb med salt, olja och eteriska oljor.1 deciliter bordssalt.Ca 1-2 deciliter oliv olja.Eteriska oljor citron, eucalyptus globulus, rosmarin.Ta cirka 1-3 droppar av varje.Blöt kroppen och skrubba sedan mjukt hela kroppen.Låt den sitta på en stund 10-15 minuter innan du sedan duschar bort den.


Håll din energi hög och ren och ta hjälp av moder jord.Ta dig ofta ut i naturen för att rena, jorda och höja dina energier.Helst varje dag.
Sätt eller ställ dig mot ett träd och låt trädet fylla dig med ny härlig energi.


All kärlek Carola

 

 

 

Fler inlägg