Boka en terapeutisk healing session

29 mar, 2021

Har just nu ett väldigt bra erbjudande på sessioner i terapeutisk healing.

Hej jag håller på att utbilda mig till Terapeutisk och energitransformerande Healer.

Nu tar jag i mot klienter.

Jag har arbetat som terapeut och healer i över 20 år. Nu har jag utvecklat mitt sätt att arbeta för att komma djupare i en metod som hjälpt mig när jag var sjuk att komma tillbaka och förändra mitt liv till det bättre.

Att få insikter till förändring och hela och läka sig själv på djupet har terapeutisk healing och Lee Seger grundaren hjälpt mig med. Det har hjälpt mig att förändra mig till den jag är och vill vara.


Vill du arbeta med dig själv? kostar just nu 900kr per session, ordinarie pris 1500kr.

Healingsessionen är via telefonen och tar 90 min.

En session kan beskrivas så här: Här kan du tryggt möta dina känslor, rädslor eller motstånd så de kan komma upp till ytan och på ett kärleksfullt sätt kännas och bearbetas, för att sedan släppa det du behöver och är redo för. Jag guidar dig och tillsammans tar vi oss vidare och tar in det nya och det du behöver som får ta plats i dig och i ditt liv. Vi lyssnar på dina känslor, dina behov och önskningar.

Ett helande samtal börjar med att jag lägger ett medicin hjul med Lee Seger healingkort, där du ser och förstår det som händer just nu, vart du är, vad du behöver se och bearbeta och ger även råd på din väg framåt. När vi samtalat om medicin hjulet guidar jag dig att slappna av och i meditation där jag vägleder dig att möta de känslor, rädslor och motstånd som finns på ett tryggt och kärleksfullt sätt.Det ger ett djupt helande och en större förståelse för det du processar nu och varför och vad vi behöver titta djupare på.

Sessionerna är djupt helande och väldigt kraftfulla.

Är du intresserad skicka mig ett meddelande eller Mail info@carolahammarberg.se
Kram Carola 💗

Fler inlägg

Aromaterpi HälsaKristaller
Gudinneolja

Gudinneolja

Jag har använt och arbetat med eteriska oljor varje dag sen 2003, då blev jag färdig utbildad Aromaterapeut. När jag gör mina Gudinneoljor använder jag både min kunskap och min intuition så du får en speciell doft för just dig och det du behöver. Den stödjer,...

Andligt / MedialtFeminin kraft HälsaHealing
Feminin kraft

Feminin kraft

Feminin kraft - Väck upp och stärk din inre gudinna. Att ha kontakt med ditt inre och lyssna till ditt hjärta och den lilla rösten som hörs när du stannar upp och lyssnar, när du stängt av allt brus runt omkring. Det som stör kontakten med din inre gudinna. Den...